Over Fles in zee

wie?

Fles in zee is het grafische project van Michaël De Meirleir, informaticus van beroep en grafisch ontwerper, opgeleid aan de Academie te Temse.

grafisch ontwerp

Posters, flyers, brochures, naamkaartjes, briefhoofdingen, advertenties, uitnodigingen... Fles in zee verzorgt het allemaal.

Fles in zee ontwerpt alle drukwerk - eventueel rekening houdend met bestaande huisstijl - en neemt eventueel ook contact op met drukker of uitgever om de afwerking ervan zo goed mogelijk te laten verlopen.

logo's

Een logo voor je firma of vereniging is van het allergrootste belang. Het is meestal het eerste wat een klant te zien krijgt. En aangezien de eerste indruk altijd de belangrijkste is, kan je bij de keuze ervan dus niet over één nacht ijs gaan.

Daarom neemt Fles in zee de tijd om je logo te ontwerpen en aan te passen aan de identiteit van je onderneming of vereniging.

Want elke firma of vereniging is uniek: daarom krijgt ze ook geen dertien-in-een-dozijn logo mee van Fles in zee...

webdesign

Net zoals een logo of huisstijl, is ook een website van groot belang als het erop aan komt om je bedrijf of vereniging in de belangstelling te krijgen.

Fles in zee kan je daarbij helpen met een volledig gepersonaliseerde website, aangepast aan de informatie-behoeften van je klanten.

geïnteresseerd?

Aarzel niet om Fles in zee te contacteren.